De Utrechtse Heuvelrit had dit jaar weer een geweldige opkomst van 28 Burtons ! Hier uit blijkt dus wel dat er steeds meer actieve BOC leden bij komen . Wij hebben de route met veel plezier uitgezet met onder andere meer dan 30 Km onverhard .Het weer begon s ’morgens wat somber , maar de temperatuur was prima .
De deelnemers kwamen tussen 09.00 uur en 10.00 uur en lieten zich de koffie en gebak goed smaken . Cora en Sandra verzorgden de catering en de koffie pot maakte overuren . Na een kleine korte uitleg begon iedereen rond 10.15 aan de rit die startte bij het dorp Achterberg , waarna de temperatuur al snel op liep en de zon door brak . Het overgrote deel van de route ging via het bolletje / pijltje principe , maar om het geen optocht van Burtons te laten worden waren het eerste en het midden gedeelte van de route vervangen door “zoek het zelf maar uit”.
Er waren fanatieke rijders bij en Burtonisten die gewoon de rit reden en genoten van de omgeving zonder zich druk te maken over de opdrachten . Dat is het mooie van zo’n dag, gewoon lekker rijden en genieten . Met foto opdrachten, zoekfoto’s en namen van huizen zoeken was het nog een hele klus om rond 16.00 uur weer in Veenendaal te zijn. Na afloop van de rit was er ( fris) drank en koffie voor iedereen en natuurlijk de befaamde gehaktballetjes en stukjes Kip die Cora had gemaakt. Het is allemaal ”schoon” op gegaan ! ( terwijl wij elk jaar meer gehakt inkopen) .

Dit jaar was voor ons het vierde jaar dat wij dit mochten organiseren , maar om niet steeds in de zelfde regio te rijden en om anderen ook een kans te geven om hun regio en creativiteit te laten zien , hebben wij besloten dat dit ( voorlopig ) de laatste Utrechtse Heuvelrug Rit was .

Wij hebben er van genoten en bedanken alle Burtonisten voor de gezelligheid en de geweldige opkomst .

Met vriendelijke groet ,

Cora en Hindek

De Uitslag:

 

1 Oege & Boukje Hiddema
2 Dick & David Rinkhuyzen
2 Fam. Mommers
3 Berens & Marije Nannes
3 Oude Alink
4 Ast
4 Hopmans
5 Pieper
6 Wolterinck
7 Vink
8 Flink
9 v Zelst
10 Mocking
11 Ammerlaan
12 van der Vosse
13 Uelderink
13 Leeuwis
14 Thijs
14 Woerkom
15 vd Broek
16 Willems
16 v Rijn

 

Wednesday the 16th. all rights reserved BOC - Templates Joomla 3.3

Joomla! Foutopsporingsconsole