Vandaag hebben we genoten van een succesvolle "polyesterdag". Enorme opkomst, liefst 17 personen die met een groot enthousiasme de dag samen tot een zinvolle dag hebben gemaakt. Na een intro in de kantine gingen we naar de werkplaats waar Antoni alles al had klaargezet. Antoni was bereid om met zijn bekende gedrevenheid de ins en de outs van de polyester carrosserie uit te leggen. Ook de reparatiemethodes kwamen aan de orde.

De aandacht wad groot en er werden goede vragen gesteld. Antoni demonstreerde het behandelen en vullen van een beschadiging van een carrosseriedeel. Na de lunchpauze werd er buiten heerlijk "gesocialiseerd" (:

Weer binnen in de werkplaats toonde Jan J hoe krassen te lijf gegaan kunnen worden met schuurpapier en polijstmachine waarna velen van de aanwezigen gingen oefenen of zelfs aan hun eigen auto begonnen met het krassen verwijderen. De resultaten gaven veel voldoening. Een van de reacties was : ik durf nu over de drempel te stappen om aan de carrosserie te gaan schuren omdat ik heb geleerd dat je uiteindelijk de glans weer terug kunt brengen met polijsten. Krassen zijn dus toch te verwijderen enz.

Conclusie, we kunnen terugkijken op een mooie BOC dag

Jan, Aart en Antoni

 

Wednesday the 16th. all rights reserved BOC - Templates Joomla 3.3

Joomla! Foutopsporingsconsole