Zoals meestal was ook deze keer weer een stralende dag en hebben we het de hele dag droog gehouden. Op een afmelding na was iedereen op tijd aanwezig bij Startrick. Om 9:00u konden we starten met de eerste run. De resultaten waren deze keer redelijk met een enkele uitschieter. In totaal hadden we dus 7 auto's (mijne als 8e als referrentie). De 7 auto's boekten bij elkaar 12,8 Pk winst.

 

Gemiddeld per auto boekten we 1,8 Pk (7,7 %) winst. Een positieve uitschieter hierbij was de Belgische deelnemer Didier Nolf (2CV) die met 21 Pk kwam en met 24,7 Pk ging dat is 18% vermogenswinst. Peter Hopmans ging met het hoogste vermogen (30,9Pk) naar huis uit 652cc met snelle nokkenas en sport-uitlaat.

De ervaring met het sleutelen aan de Burton van enkele deelnemers van vandaag was niet hoog, maar dat heeft de resultaten niet in de weg gestaan en sterker nog, de deelnemers van vandaag hebben veel opgestoken en met resultaat. Kortom de vermogensbankdag en de powertube hebben hun nut vandaag weer bewezen.

 

Wednesday the 16th. all rights reserved BOC - Templates Joomla 3.3

Joomla! Foutopsporingsconsole