Derde Twentse Snertrit geslaagd

 

Zondag 19 november stonden er op de skeelerbaan aan de Geesterenseweg in Vriezenveen totaal 27 Burtons klaar om onder niet geheel ideale omstandigheden (bewolkt, frisjes en kans op een bui) van start te gaan voor de 3e editie van de Twentse Snertrit. Een toertocht van 120 km. Aan de Glinthaar werd tijdens een korte pauze genoten van een warme versnapering.

Rond 16.00 uur was iedereen weer op de skeelerbaan gearriveerd, waar men kon genieten van de huisgemaakte snert en enige consumpties.

Rond 16.30 uur kon organisator René Oude Alink de  uitslag bekend maken.

De poedelprijs, een blik erwtensoep was voor de equipe Mommers. Equipe Engelage-van Dijk uit Veenendaal ging met de 1e prijs aan de haal, gevolgd door Marije en Berend Nannes uit Utrecht, terwijl de equipe Paus-Flims uit Langeveen eervol 3e werden.

Al met al was er sprake van een geslaagde rit door het Twentse en Sallandselandschap die onder onverwacht toch nog redelijke weersomstandigheden werd verreden.

De rit was zo goed geslaagd dat deze zelfs de voorpagina haalde van De Twentserand Courant en later ook nog een vernoeming kreeg in het jaaroverzicht van deze krant.

Klik hier  voor het bericht op de voorpagina van De Twenterand Courant

Klik hier voor Jaaroverzicht in De Twenterand Courant

Wednesday the 16th. all rights reserved BOC - Templates Joomla 3.3

Joomla! Foutopsporingsconsole