Op 30 januari hebben de bestuursleden de Algemene Leden Vergadering 2022 digitaal gehouden. Het verslag hiervan vind je op de beschermde pagina op deze site. Het verslag is ook verstuurd via de nieuwsbrief. Tijdens deze v vergadering heeft het bestuur digitaal afscheid genomen van Harrie Hannink, ons bestuurslid en rittencoördinator vanaf de oprichting in 2010! Derk van Dijk is door jullie unaniem benoemd tot opvolger van Harrie in ons Bestuur. Harrie nogmaals hartstikke bedankt voor al jouw inzet voor onze mooie club en het echte afscheid komt nog tijdens de HKV HKD.

En natuurlijk is er uitgebreid stilgestaan bij waar het eigenlijk allemaal om draait in onze club. Alle ritten, technische dagen en clubmiddagen voor de BOC agenda 2022. Er waren nog enkele open eindjes, die Derk deze week gelijk voortvarend heeft opgepakt. Daardoor hebben we nu – met dank aan alle organisatoren die ook dit jaar zich weer voor ons gaan inzetten – een mooi programma voor jullie klaar staan.

Jullie kunnen je nu weer als vanouds via de website gaan  inschrijven. Dus pak je agenda erbij en zet de activiteiten erin, zodat je niets hoeft te missen. En nu maar duimen dat Corona geen roet in het eten gaat gooien.

Volgende week ( zaterdag 19 februari) is de eerste activiteit gepland; clubmiddag in Heino! En op 4-5-6 maart gaat de eerste rit van start met de HKV HKD op 4-5-6 maart. (Er zijn nog plekken beschikbaar!)