B.O.C. Clubmiddag Heino.

De eerste activiteit van het nieuwe seizoen 2023 mag meteen als geslaagd genoemd worden.
Een 12-leden maakte gebruik van de uitnodiging om deze eerste clubmiddag in Heino te bezoeken. Onder het genot van een kop koffie met iets lekkers erbij kwamen allerlei zaken al pratend op tafel.

De grootste belangstelling ging toch wel uit naar de Burton van Derk, waar hevig gesleuteld werd aan het elektrische systeem, daarnaast was er een probleem met de versnellingsbak (resultaat: er moet een andere bak onder) en ook nog eens onverklaarbare olielekkage van het blok.

Ook werd er gesproken over onderhoud, prijs van onderdelen bij BCC dan wel bij andere leveranciers. De kwaliteit van diverse onderdelen. Verzekeringen bij de ene en/of de andere maatschappij. Taxatierapporten. De waarde van een Burton (nieuw – herbouw – vervanging etc.) waarbij zelfs zorgverzekeringen in het vergelijk werden meegenomen.

Voordelen van de diverse types olievulpijpen werden besproken, als ook het monteren van twee mooie sierbeugels op de body. Dashborden met allerlei typen klokken, verklikkerlampjes, verdekt gemonteerde meters etc. etc.. Je kon het zo gek niet bedenken of iemand had wel iets of wist wel iets.

In ieder geval voor elk wat wils.
Deze clubmiddag heeft in ieder geval aangetoond dat er behoeft bestaat aan dit soort informele ontmoetingen tussen clubleden.
En dan maakt reis- of rijafstand niet uit, want de deelnemers kwamen o.a. uit Heerenveen, Tricht, Appelscha, Dedemsvaart, Brummen, Vriezenveen en Beltrum.

Dit jaar zijn de clubmiddagen mooi verspreid over het land en dus is het te hopen dat de andere clubmiddagen in Westbeemster, Tricht en Appelscha ook een mooie opkomst kennen.

De koffie was uitstekend, de lekkernij erbij heerlijk  en de clubmiddag smaakt naar meer.

Op naar de volgende activiteiten van de B.O.C.:

  • HKVHKD in Helmarshausen
  • technische dag in Zutphen
  • Twentse Dakarrit in Vriezenveen
  • en zie voor de rest van het jaarprogramma de agenda in de Nieuwsbrief en/of op de website.

Een deelnemer aan deze middag