Burton Owners Club: Corona update

De aanvullende Corona maatregelen tot 1 juni zijn duidelijk. Na onze activiteiten in maart en april, moeten we nu ook de Toxandrië rit op 10 mei en het Social Event met rondje Tricht op 17 mei annuleren. En het is natuurlijk nog maar de vraag wat ons voor juni te wachten staat.

De Vestingstedenroute van 21 juni gaat in elk geval niet door. Want de KNAC heeft door de Corona crisis de Vestingstedenroute uitgesteld tot 2021. En wij zouden als vriendenclub het KNAC routeboek krijgen. Dat gaat nu dus niet lukken.

Eerlijk gezegd verwachten wij als bestuur, dat het BOC jubileum seizoen 2020 pas na de zomervakantie kan starten. Dat doen we dan op 13 september met het Jubileumtreffen. Met dank aan Jeroen en Sandra van Rooijen die hun 3e Rivierenland rit graag afstaan aan het Jubileumtreffen.

Pas goed op elkaar, blijf gezond, houdt afstand en dan zien wij jullie graag later dit jaar om alsnog ons jubileum te vieren!

Met vriendelijke groet namens het hele BOC-bestuur,

Kees Flink
Secretaris BOC

P.s. Mocht de Corona situatie het toelaten om op 21 juni toch een andere rit te rijden, dan laten we het jullie weten. Maar realistisch gezien is de kans hierop klein.