Clubmiddag:

De eerste clubmiddag van seizoen 2021 bij Chris Assies op zaterdag 5 juni gaat onder de huidige Corona maatregelen door! Chris heeft een groot erf en werkruimte, zodat iedereen zijn eigen verantwoording kan nemen om afstand te houden enz., enz.

De clubmiddag is een gezellig samenzijn zonder agenda om in een ongedwongen sfeer om met elkaar over allerlei zaken van gedachten te kunnen wisselen, elkaars tips, trucs en event. aanpassingen aan de Burton te kunnen zien etc. etc..
Alles onder het genot van een kopje koffie en een drankje.

Start 13.00 uur

Polyester dag:

Je Burton gaaf en glimmend? Heb je een krasje of een rare veeg op je mooie Burton en durf je er niets aan te doen? Je weet niet goed wat wel en niet mogelijk is met het behandelen van de gelcoat van je Burton? Kom dan naar de Polyesterdag op zaterdag 26 juni.

We zullen aan de hand van wat voorbeelden laten zien hoe de gelcoat op de onderdelen is aangebracht, de dikte enz. Ook demonstreren we hoe je krassen, als ze niet te diep zitten, eenvoudig te lijf kunt gaan met schuurpapier, ja echt waar, en polijstmiddel en poestmiddel. Als je het aandurft ga je zelf lekker bezig en rijd je krasvrij weer naar huis. Hopelijk heb je geen 20 krassen want dan wordt het hard werken. Voor de liefhebbers zal er ook aandacht worden besteed aan hoe een klein scheurtje of verkeerd geboord gaatje kan worden hersteld.

Start 10.00 uur

Kijk voor meer informatie bij de activiteitskalender op deze site