Zo de eerste helft van het BOC-seizoen 2021 zit er alweer op. In het begin van het jaar had Corona ons nog stevig in haar greep en kon de ALV 2021 niet live doorgaan en moesten we ook nog de Pech Onderweg dag en een clubmiddag afblazen. Maar gelukkig hebben we daarna wel volop kunnen genieten van wat het programma ons te bieden had. De maand juni had met drie activiteiten zelfs weer een ouderwets druk BOC programma.

De verslagen van deze activiteiten kunnen jullie lezen in de andere berichten op deze site. Chris en Lia, Peter, Jan en Jan, bedankt voor de organisatie van deze geslaagde activiteiten.

Tevens staat onder de downloads een handleiding Polyester reparatie. Deze kun je downloaden.

Als laatste willen we de tussenstand van de  clubcompetitie onder de aandacht brengen. Na 3 ritten is de top 5 als volgt:

  1. Jeroen en Sandra van Rooijen
  2. Rene en Truus Oude Alink
  3. Chris en Lia Assies
  4. Oege en Boukje Hiddema
  5. Wouter en Anne van Ierssel

De totale uitslag kun je vinden op de site onder de downloads. Wordt spannend straks in het najaar. Ook voor het najaar hebben we weer een mooi programma voor jullie klaarstaan  waarvoor je nu al kunt inschrijven. Gezien de goede Corona ontwikkelingen gaan wij ervan uit dat deze ook allemaal door kunnen gaan. Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf dan snel in. Dus  schrijf je snel in voor de ritten die gepland staan na de zomervakantie.

Fijne en veilige zomer gewenst!!