Laatste rit voor zomerstop

Voor de zomervakantie hebben wij nog één rit voor jullie in petto: de Reest en Vechtdal rit in Oud Lutten op 7 juli van Jos en Marian Pieper. Jij komt toch ook?!

De rit begint in OUD LUTTEN vanwaar de rit via Slagharen door het mooie Reestdal gaat, waar uitgestrekte natuurgebieden en heidevelden in bloei staan. Dit gebied gaat langzaam over in het Vechtdal met zijn mooie rivierenlandschappen en vele bossen. Geef je snel op!

Foto’s Achterhoek rit van 2 juni j.l.
Een maand geleden alweer is de Achterhoerit verreden met grote opkomst. Het was een erg warme dag, een geslaagde en mooie rit. Goed georganiseerd door Willem en Lidie Dijkstra. Er zijn tijdens de rit vele mooie foto’s gemaakt. Deze foto’s kun je nu vinden op de site.

Uitslag BOC rit-competitie
Inmiddels zij  er dit jaar alweer drie ritten verreden. Dit resulteert in een mooi klassement, waarbij het nog erg spannend is. Wat opvalt is dat de nummers 1 t/m 3 alle ritten hebben verreden. Dus als je alle ritten meedoet is de kans erg groot dat je hoog kunt eindigen. Het klassement wordt na deze drie ritten geleidt door Boukje en Oege Hiddema, gevolgd door Chris en Lia Assies, met een verschil van 11 punten. De derde plaats wordt bezet door Wil en Wilma Willemsen. Er kan nog van alles gebeuren.

Je kunt de puntenlijst hier vinden op de site onder downloads/ Tips en Techniek

Succes met de competitie!