Oproep voor Snertrit, 26 november 2023

Traditiegetrouw sluiten we bij de BOC het activiteitenseizoen af met de Snertrit; dit jaar op zondag 26 november (aanvang 10 uur). We starten vanuit Heino bij Chris en Lia Assies. Een mooie rit die zowel ontspannen als sportief gereden kan worden.

Zij hebben getracht een voor jullie wat onbekender gebied te doorkruisen, namelijk de kop van Overijssel met de merengebieden, een deeltje van de weerribben en langs de nodige rivieren.
Ook zien jullie nog echte folklore en boerderijen met groen/wit/blauwe details en wellicht mensen in de traditionele klederdrachten.

 

 

 

 

 

De sportklasse start vanaf 10.15 uur om de minuut. Om het spannend te maken hebben we een extra wedstrijdelement ingebouwd namelijk een tijdsfactor (niet op snelheid) die erg zwaar meetelt voor de eindklassering. De verdere details horen de sportrijders op de briefing van 10.00 uur.

De toerrijders kunnen heerlijk genieten van de omgeving, rijden via een eenvoudig geschreven routebeschrijving waarbij de straatnamen allemaal staan vermeld. Ook is voor diegene die het willen de route beschikbaar in een GPX bestand, wat dan in een navigatiesysteem kan worden ingelezen.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en om 10.00 uur krijgen jullie de laatste details voor de rit.

De sport klasse start vanaf 10.15 uur om de minuut, de toerrijders kunnen vertrekken nadat de sportklasse weg is.

Er wordt voor een klein lunchpakket gezorgd.

Om 16.00 uur staat de snert en een vegetarische soep klaar.

Mochten jullie vooraf nog vragen hebben dan horen we het graag via de mail of telefonisch. Schrijf je in via de website (Activiteiten)

assieschris@gmail.com of 06-38779190

Tot de 26e november.

Chris en Lia Assies
Berkendijk 8s
8141 RD Heino