Toxandrië rit op zondag 11 oktober gaat door!

Goed nieuws voor alle liefhebbers van een leuke rit. DeToxandrië rit van Patrick van Hoorn van aanstaande zondag 11 oktober gaat door! Natuurlijk rekening houdend met alle Corona richtlijnen. De start zal plaatsvinden bij Restaurant Craft Willibrordusstraat 46, 5513 AZ Wintelre. De rit gaat over ongeveer 140 kilometer door de prachtige Kempen in de buurt van Eindhoven.

Alle deelnemers ontvangen vooraf een protocol voor deelname en een tijdslot waarop je het routeboek op gepaste afstand in ontvangst kunt nemen.

Onder de huidige omstandigheden is het natuurlijk niet mogelijk om voorafgaand aan de rit en aansluitend met alle deelnemers bij elkaar te komen. De lunch doet ieder voor zich op een zelf te bepalen plek en moment. Na afloop wordt het antwoordformulier ook weer op afstand ingeleverd. De uitslag volgt dan later via de site/mail.

Inmiddels zijn er al 13 aanmeldingen. Maar er is nog plek, dus schrijf ook snel in.  Want deze (vreemd genoeg) eerste rit van het jaar wil je toch niet missen!

Kosten: € 17.50 inschrijfgeld per equipe. in verband met Corona wordt er deze keer géén lunch verzorgd.

Aanmelden:  via www.burtonownersclub.nl  Hier staat ook meer informatie over de rit.

Het programma is onder voorbehoud van eventuele aanpassing van de Corona maatregelen en voldoende aanmeldingen.

Met vriendelijke groet namens het hele bestuur,