Clubmiddag Heino

Zaterdag 6 april heeft er weer een zeer geslaagde clubmiddag van de B.O.C. plaatsgevonden bij Chris en Lia Assies te Heino.

Van heinde en verre (Brabant – Friesland – Gelderland – Noord Holland – Overijssel en alles wat er tussen ligt) kwamen de deelnemers opdagen.
Burton-rijders, Burton-bouwers, potentiële Burton-kopers, bestuur- en oud-bestuursleden. Voor ieder was er iets te horen, te zien, te luisteren, te overleggen etc.
Onder het genot van koffie en/of thee werd er regelmatig onder de een of andere motorkap gekeken,

 

 

 

 

 

 

werden dashborden met elkaar vergeleken, werd de schade aan een motorblok vastgesteld, werd een 123-ontsteking tot op het bot ontleed, werd er gediscussieerd over de “oude” en de “nieuwe” bouwhandleiding en de verschillen in beide edities.Eigenlijk  te veel om op te noemen.
In ieder geval is duidelijk dat dit soort clubmiddag duidelijk voorzien in een behoefte. Het met elkaar uitwisselen van wetenswaardigheden en elkaar op een goed idee brengen of op het juiste spoor zetten.

Natuurlijk heeft het mooie weer op deze zaterdag ook een duit in het zakje gedaan.

Maar…………….slecht weer bestaat eigenlijk niet, slechte kleding wel.

Ook is de  FaceBook-oproep van Jeroen en Sandra aan bod gekomen en de aanwezigen op deze middag snapten allemaal het dilemma.
Dus ook van deze kant……………….geef je z.s.m. op voor deelname aan de “Bloesemrit” op 21 april a.s. in Tricht zodat Jeroen en Sandra al hun energie kunnen stoppen in het drukken van de routeboekjes en het klaarmaken van de lunchpakketjes.
Bovendien wacht er een prachtige trofee voor de winnaar van deze clubrit in het mooie rivierengebied van ons land.

Een deelnemer aan de clubmiddag.